Werfleider Bouw

Geplaatst op 11 maart 2020

Gent Flex 4-6 jaar

Over de functie

Door hun expertise met sociale huisvestiging worden projecten van A tot Z met de nieuwste technieken en een duurzaam oog behandeld!

Als Werfleider is de kennis van ruwbouw en aansturen van een eigen team hierbij heel belangrijk. Meewerken is niet meer deel van jouw takenpakket. Je hebt een vast eigen team, aangevuld met onderaannemers.

Functie eisen

Ervaring van ruwbouw bij middelgrote tot grote projecten primeert, alsook een leidinggevende positie op de werf.

Over het bedrijf

Voor totaalaannemingen ben je bij hun aan het juiste adres. De totaalaannemingen behandelen ze zowel voor middelgrote als grote projecten. Als KMO hebben zij ondertussen 70 jaar expertise opgebouwd, waardoor ze als vast aanspreekpunt ook begeleiding en advies kunnen verlenen. Dit doen ze zowel voor nieuwbouw als renovatieprojecten, van ruwbouw tot afwerking. Specifiek zijn ze gekend voor steeds de nieuwste innovatieve en duurzame technieken te integreren in hun projecten. Dit doen ze binnen een informele sfeer met een vlakke structuur.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876