Werfleider bouw

Geplaatst op 26 maart 2020

Oost-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Neem een leidinggevende rol op jou, door ook praktisch sterk in jouw schoenen te staan!

Als werfleider sta je in voor de aansturing op de werf. Je start daarbij met een heel praktische opleiding. Je zal ongeveer 3 maanden als meewerkende werfleider functioneren, zodat jouw praktische kennis wordt opgebouwd.

Je wordt betrokken bij alle aspecten van de bouw. Zo groei je door tot een echte ‘generalist-vakman’ die zijn individuele verantwoordelijkheden krijgt en kan opnemen. Op deze manier sta je steviger in jouw schoenen bij de aansturing op de werf!

Functie eisen

Een hands-on mentaliteit en vooral veel goesting om erin te vliegen, heb je altijd al gehad! Een achtergrond als scouts- of chiroleider vinden zij dan ook ideaal!

  • Je beschikt over een bachelor bouw. Indien je reeds over een eerste ervaring beschikt, wordt het opleidingsprogramma aangepast naar jouw noden!
  • Je hebt een sterke hands-on mentaliteit en je wil zelf eerst alles praktisch leren kennen vooraleer je de leidinggevende functie opneemt
  • Leidinggeven is een ambitie van jou en je ziet jezelf ook echt deze rol opnemen 

Over het bedrijf

Het bedrijf behandelt klasse 8 bouwprojecten, waarbij ze ondertussen zijn uitgegroeid tot een sterke speler. De onderneming telt 150-200 werknemers en in het algemeen is er enorm weinig verloop binnen de organisatie. De voornaamste bouwprojecten dat ze behandelen zijn industriebouw, sociale huisvestiging, sportinfrastructuur, brouwerijen, kerken, kastelen, universiteiten, …

Het bouwbedrijf is gelegen tussen Gent en Antwerpen. Er heerst een no-nonsense cultuur, waarbij een stevige opleiding en praktische kennis centraal staat. Je start ‘onderaan’ de ladder, zodat je een stevige praktische kennis opbouwt en de projecten veel kwalitatiever kan behandelen. Met voorkeur kom je dan ook op sollicitatie in jouw werkkleren, zodat jouw hands-on mentaliteit meteen gedemonstreerd wordt. Ze zijn ook betrokken bij heel wat sportevenementen en na het werk wordt er regelmatig een pintje gedronken. De Kerstfeestjes zijn ook steeds een shot in de roos! 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876