Werfleider Bouw

Geplaatst op 08 november 2020

Limburg Flex 2-4 jaar

Over de functie

Als werfleider ben je verantwoordelijk voor de organisatie, opvolging en kwalitatieve uitvoering van complexe bouwprojecten. Als teamspeler doe je dit in overleg met de bouwheer, architect, werfleiding, de aankoopmanager en project assistent. Daarbij stuur je de planning, bewaak je het budget, rendementen, de kwaliteit en de risico’s, en benut je kansen. Je bent een motiverende leider die het beste haalt uit je ploeg, werfpersoneel en projectvoorbereider. Jijzelf rapporteert aan de verantwoordelijke Projectleiding.

Functie eisen

  • Je beschikt minstens over een bachelor bouw
  • Je hebt al reeds 3 jaar ervaring als werfleider
  • Je bent zelfstandig, gedreven om resultaat te halen samen met jouw team
  • Je spreekt uitstekend Nederlands
  • Technische kennis van het Frans is een plus
  • Je kan vlot overweg met Microsoft Office

Over het bedrijf

Je krijgt een verantwoordelijke en boeiende functie binnen een stabiel en groeiend familiebedrijf met naam en faam binnen de sector. Je werkt in een team van gedreven vakmensen binnen een open werksfeer met korte communicatielijnen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Anneleen Pas

Anneleen Pas

Recruiter

+32 489 673 425