Werfleider beton en bekisting

Geplaatst op 26 maart 2020

Limburg Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als werfleider werk je dagdagelijks mee aan de realisatie van verschillende bouwprojecten. Na een uitgebreide en gevarieerde praktijkopleiding geef je leiding aan een ploeg arbeiders, bestaande uit bekisters, ijzerbinders en torenkraanbestuurder. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit :

  • Uitzetten van gebouwen en gebouwonderdelen
  • Uitvoeren van diverse betonnen- en bekistingswerken (wanden, balken, kolommen, vloerplaten, trappen,...), zowel met systeembekisting als op traditionele wijze
  • Plaatsen van de prefab-onderdelen
  • Opvolgen van dagelijkse bestellingen van bekisting, beton, ...
  • Kwaliteitscontrole en terugkoppeling aan de projectleider en directie over vooruitgang en mogelijke verbeteringen

Functie eisen

Als werfleider beton en bekisting werk je graag met je handen en met 100% inzet. Je gaat ervoor tot het gewenste resultaat is bereikt. De werfleider wil zijn/haar kennis toepassen op concrete uitdagingen op de werf. Verder beschik je over :

  • Bachelor Bouw of verschillende jaren ervaring als technisch leidinggevende in de bouw
  • Een eerste werkervaring op de werf is een plus, pas afgestudeerden komen zeker ook in aanmerking
  • Uitstekende kennis van het Nederlands

Over het bedrijf

Onze klant gelegen in regio Limburg is actief binnen verschillende velden waaronder het bouwen verbouwen in de zorgsector, appartementsbouw, sociale huisvesting en kantoorgebouwen. Ze staan gekend voor hun gebruik van klassieke, hoogtechnologische en innovatieve materialen en technieken in combinatie met hun jarenlange ervaring om zo hun doelen binnen klasse 6, 7 en 8 projecten te bereiken. Je komt terecht in een gezond, stabiel groeiend en innovatief familiebedrijf met een open en vlakke cultuur.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Celien Deltombe

Celien Deltombe

Recruiter

+32 487 998 467