Werfleider Appartementsbouw

Geplaatst op 17 februari 2021

Antwerpen Flex 4-6 jaar

Over de functie

Realiseer als werfleider 4 grote bouwprojecten in de regio Mechelen!

Als werfleider wordt je verantwoordelijk voor de realisatie van 4 grote appartementsgebouwen, waarvan 1 met bijhorende kantoorruimte. Dit in een straal van 1km bij elkaar, in de regio Mechelen. Je coördineert zelfstandig de volledige ruwbouw en later ook de afwerking. Een greep uit jouw takenpakket als werfleider: aansturen van onderaannemers, controle van de uitvoerende werken, contact met de klant en coördinatie van A tot Z.

Deze projecten liggen in de grootorde van €11 miljoen en €30 à 40 miljoen en zijn net opgestart. Dus je bent er vanaf het begin bij!

Functie eisen

De werfleider die we zoeken is sterk in organisatie en opvolging, heeft een doorwinterde kennis van de ruwbouw en is in het bezit van:

  • een bachelor bouwkunde
  • minstens 4 jaar ervaring als werfleider is een must!
  • je spreekt vloeiend Nederlands en kan je uitdrukken in het Frans

Over het bedrijf

Je komt terecht bij een toonaangevende klasse 8 aannemer dat zich specialiseert in residentiële bouwprojecten. Met een menselijk karakter en de middelen om in jouw te investeren, kan je je als werfleider appartementsbouw verwachten aan:

  • een vast contract bij de werkgever
  • bedrijfswagen
  • uitdagende projecten
  • fijne en aangename sfeer in een dynamische groep

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289