Werfleider Afbraak

Geplaatst op 03 maart 2020

Antwerpen Flex 2-4 jaar

Over de functie

In jouw rol als werfleider ben jij de organiserende schakel in afbraakprojecten van A tot Z. Dit doe je met een nauwlettend oog op veiligheid en kwaliteit. Je bent het centrale aanspreekpunt tussen projectleiders, ploegbazen, arbeiders en onderaannemers en stuurt de werkkrachten aan. Als leidinggevende leg je de technische uitvoering van de uit te voeren werken uit en inspecteert de voortgang van de werken, rekening houdende met het vooropgestelde bestek en planning. De bijkomende dagelijkse administratie schrikt jou niet af en je gaat proactief te werk om het werk in alle aspecten te verbeteren.

Functie eisen

Als werfleider afbraak beschik je over volgende eigenschappen:

  • Een Bachelor of Master Bouwkunde
  • Minstens 3 jaar relevante werkervaring als werfleider
  • Acht veiligheid hoog in het vaandel
  • Organisatorisch en administratief sterk
  • Je spreekt vloeiend Nederlands en kan je vlot uitdrukken in het Frans

Over het bedrijf

Onze klant is een aannemingsbedrijf in de regio Puurs, dat enorm veel belang hecht aan een open communicatie en het uitbouwen van jouw carrière. Hun specialisatie ligt in wegenis, rioolrenovaties en burgerlijke bouwkunde. Naast een familiale sfeer en groeimogelijkheden, bieden zij jou een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extra legale voordelen en een firmawagen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289