Traineeship Infrastructuur

Geplaatst op 14 september 2020

Antwerpen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Ontwikkel jouw talenten in een Traineeship op uitdagende infrastructuurprojecten!

In jouw traject als trainee maak je kennis met het bedrijf, verschillende werkdomeinen, functies en projecten, zoals infrastructuur, burgerlijke bouwkunde en grondwerken. Je wordt in elk aspect begeleid door een ervaren collega die je wegwijs maakt in de manier van werken en hoe jij de zaken kan aanpakken. In dit Traineeship ontdek je waar jouw interesse en ambitie ligt binnen het bedrijf en wordt je hierop ingezet als junior werfleider. Zo kan je jouw talenten verder ontwikkelen in jouw gekozen richting en doorgroeien binnen een grote aannemer.

Functie eisen

Jij bent een ambitieus persoon met een grote interesse in burgerlijke bouwkunde en infrastructuur. Daarnaast beschik je als Trainee over volgende eigenschappen:

  • een master bouwkunde
  • je spreekt vloeiend Nederlands en extra talen zijn een plus
  • je hebt een rijbewijs

Over het bedrijf

Onze klant is een groeiend aannemingsbedrijf in de regio Puurs, dat enorm veel belang hecht aan een open communicatie en het uitbouwen van jouw carrière. Hun specialisatie ligt in wegenis, rioolrenovaties en Burgerlijke Bouwkunde. Een familiale omgeving waar jij je gelukkig voelt, is voor hun prioriteit. Voor jouw functie als Trainee Infrastructuur bieden zij een aantrekkelijk loon, aangevuld met extra legale voordelen en een firmawagen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289