Tekla tekenaar

Geplaatst op 12 mei 2020

Oost-Vlaanderen Flex 4-6 jaar

Over de functie

Als ervaren Tekla tekenaar werk je nauwkeuring en resultaat gedreven. Je bent verantwoordelijk voor het ontwerpen en uittekenen bouwprojecten. Deze projecten zijn staalprojecten in industrie en landbouw. Je tekent details uit en stelt stuklijsten op voor de volledigheid van het dossier. Dit geef je door aan de productie met de nodige uitleg.

Functie eisen

Wat zoeken we in jou als ervaren Tekla tekenaar:

  • Je beschikt over een bachelor in een technische richting
  • Je hebt minstens 5 jaar werkervaring met Tekla
  • Je spreekt vlot Nederlands
  • Kennis van staalconstructies is een plus

Over het bedrijf

Onze klant, waar jij kan starten als ervaren tekla tekenaar, is een jong en dynamisch bedrijf die kwaliteit en correcte service hoog in het vaandel draagt. Men specialiseert zich in metaalconstructies (trappen, leuningen, hekkens,…), laswerk en piping.

Men biedt jou als ervaren Tekla tekenaar, naast een aantrekkelijk salaris, maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, een afwisselende job aangevuld waar mensen centraal staan en doorgroeimogelijkheden ten volle aanwezig zijn.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Hannes Van de Voorde

Hannes Van de Voorde

Recruiter

+32 (0) 474 23 50 55