Tekla tekenaar

Geplaatst op 07 februari 2020

Oost-Vlaanderen Flex 4-6 jaar

Over de functie

Combineer mechanisch ontwerp en een interesse in piping en staalconstructies! En dit met een opleiding en takenpakket op maat!


Als tekla tekenaar ga je staalconstructies uitwerken. Daarbij vorm je in de eerste plaats het conceptueel ontwerp om naar detail- en productietekeningen. Je hebt daarbij nauw contact met de projectleider en de ploegbazen. Je houdt rekening met de feedback van beide, zodat je kwalitatievere tekeningen kan afleveren. Na een inwerkperiode wordt jou de keuze gegeven of je ook het conceptueel ontwerp op jou wil nemen.

Je gaat daarbij ook de sterkteberekeningen gaan uitvoeren. Deze aanvulling op het takenpakket is gaan verplichting, maar een mogelijkheid als daar de interesses liggen. Voor de uitwerking van jouw projecten behandel je ook de werfopmetingen en mag je bij voltooiing van jouw project ook steeds jouw realisatie gaan bewonderen. 

Functie eisen

·        Met voorkeur beschik je over een hoger technisch diploma, maar de ervaring met het tekenprogramma tekla telt

·        Je hebt minimum een jaar met tekla getekend, een kortere periode aangevuld met ervaring in autocad kan ook in aanmerking komen

·        Je hebt een sterke interesse in staalconstructies

·        Hoogtechnologische en afwisselende projecten boeien jou

Over het bedrijf

Je komt terecht bij een familiale KMO actief in staalconstructies. Dit houdt platformen en steunstructuren, silo- en tankenbouw, industriële piping in, maar wordt ook sporadisch aangevuld met trapleuningen, constructiemaatwerk en overkappingen. Een waaier aan activiteiten dus, waarbij ze wel gekenmerkt worden door de grotere en industriële projecten. Voornamelijk op vlak van piping hebben ze een streepje voor.

Ze werken steeds op maat van de klant, waarbij gestart wordt van een professionele opmaak van het conceptueel ontwerp. De engineering, productie en onderhoud behandelen ze binnenshuis. Zo kunnen ze steeds de gevraagde kwaliteit leveren. Er hangt een goedlachse sfeer, waarbij de projectleiders een goede band met de productie hebben. Ook de zaakvoerders zijn nog regelmatig aanwezig, zodat ze betrokken blijven bij het reilen en zeilen van de dagdagelijkse activiteiten. 


What’s in it for you?

·        Een opleiding op maat, waarbij je ondersteund wordt door ervaren tekenaars, ploegbazen en projectleiders

·        Een waaier van activiteiten, waarbij je verschillende soorten omgevingen leert kennen

·        Een takenpakket op maat, waarbij er rekening wordt gehouden met jouw interesses en ambities

·        Technische uitwerking en projectopvolging

·        Afwisseling tussen bureau en werf

·        Interne doorgroeimogelijkheden naar projectleider of werfleider

·        Een goedlachse sfeer met een persoonlijke begeleiding

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876 sarah.​vancampenhout@​be.​whoohoo.​com