Tekenaar

Geplaatst op 16 juli 2020

West-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als tekenaar HVAC technieken start je met het opschonen van de architectuurplannen. Daarna ben je, samen met en in ondersteuning van de huidige tekenaar, verantwoordelijk voor het uitwerken van de technische installaties. Bij elke installatie bereid je de technische fiches voor die achteraf bij het bouwdossier worden toegevoegd. Na de uitvoering van de werken stel je op basis van de uitvoeringsplannen het as-built plan op.

Functie eisen

Wat zoeken we in jou als tekenaar HVAC technieken:

  • Je beschikt over een technische opleiding (bouwkunde, elektromechanica, energietechnologie,...)
  • Je kan goed overweg met AutoCAD, kennis van Stabicad is een plus
  • Je spreekt vlot Nederlands, Frans en/of Engels is een plus

Over het bedrijf

Onze klant, waar jij terecht kan als tekenaar, is een groep van 3 bedrijven die die samen een totaaloplossing op maat wil bieden aan hun klant. Dankzij hun samensmelting bezit de groep de nodige expertise inzake ventilatie, sanitair, airco en verwarming. Vooraf aan de werken zal hun eigen studiedienst zorgen dat de gehele installatie voldoet aan alle vereisten, rekening houdend met het esthetische aspect en huidige EPB-normen. Na de uitwerking zal hun team van gespecialiseerde installateurs alle technieken plaatsen en, op vraag van de klant, instaan voor het onderhoud van de installatie.

Men biedt jou als tekenaar HVAC technieken, naast een aantrekkelijk loon met extralegale voordelen, een zelfstandige en uitdagende functie binnen een ambitieuze en moderne werkomgeving. Men staat voor open communicatie en luistert naar al jouw voorstellen en ideeën.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Hannes Van de Voorde

Hannes Van de Voorde

Recruiter

+32 (0) 474 23 50 55