Tekenaar Bouw

Geplaatst op 10 juni 2020

West-Vlaanderen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Werk de leg- en uitvoeringsplannen uit voor betonelementen, waaronder breedvloerplaten, gewelven, balken, spanbeton, kolommen en muren! 

Je werkt nauw samen met de project ingenieur, waarbij je op basis van de constructiestudies de legplannen en uitvoeringsplannen uittekent. Doordat de studies, fabricage en plaatsing intern worden behandeld, word je bij iedere stap nauw betrokken. Je zorgt daarbij dat het concept naadloos vertaald wordt naar een uitvoerbaar plan. Dit doe je startend van nul of voortwerkend op 3D-modellen van klanten. Je wordt ook betrokken bij de uitvoeringsfase door de terugkoppeling van feedback op vlak van productie en montage. Aangezien het bedrijf uitblinkt op vlak van maatwerk moet iedere situatie opnieuw bekeken en bedacht worden. 

Functie eisen

  • Je beschikt minimaal over een graduaat bouwkundig tekenaar of gelijkwaardig door ervaring
  • Je beschikt minimaal over 3 jaar relevante ervaring


Over het bedrijf

Het bedrijf is actief op vlak van prefab betonelementen, waaronder breedvloerplaten, gewelven, balken, spanbeton, kolommen en muren. Aangezien er steeds op maat van de klant gewerkt wordt, werken zij ook steeds de volledige studie uit samen met de eigen productie en plaatsing. Doordat ze het project van A tot Z behandelen, is hun kwaliteit en advies steeds on point. 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876