Tekenaar Bouw

Geplaatst op 10 maart 2020

Antwerpen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Voor grote infrastructuur- en burgerlijke bouwprojecten sta jij als tekenaar onder andere in voor het tekenen van werfinstallatieplannen, berekenen en controleren van hoeveelheden en het vergelijken van plannen om meer- en minderwerken op te sporen.

Vanop de toegewezen werf of het hoofdkantoor ben jij de tekenaar die een sterk technische ondersteuning biedt aan jouw collega's van calculatie, aankoop en de uitvoering. Je werkt hiervoor met het programma Autocad 2D & 3D en Revit.

Functie eisen

Als tekenaar ga je analytisch en nauwgezet te werk. Je bent flexibel om te werken vanuit het hoofdkantoor of op de werf in kwestie. De tekenaar die we zoeken beschikt over volgende eigenschappen:

  • Een bouwkundige opleiding
  • Minstens 3 jaar relevante ervaring
  • sterke kennis van Autocad 2D & 2D en Revit

Over het bedrijf

Ter versterking kom je terecht als tekenaar bij een aannemer dat zich specialiseert in burgerlijke bouwkunde, tunnels, industriebouw en gebouwen. Zij hechten enorm veel belang aan een collegiale werkomgeving waar ruimte is voor groeimogelijkheden. In jouw functie kan je rekenen op begeleiding door een ervaren collega! Naast opleidingen, bieden zij jou een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extra legale voordelen waaronder maaltijdcheques en verzekeringen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289