Tekenaar Beton

Geplaatst op 18 november 2020

Oost-Vlaanderen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Schets de lijnen van jouw toekomst 

Als technisch tekenaar betontechnieken kom je terecht in een innovatieve organisatie. Waar elk gewelf geregistreerd is via een computergestuurd magazijn, om zo de efficiëntie en kwaliteit naar werknemers, klanten en leveranciers te verhogen. Jij als tekenaar sta je in voor het uitvoerend tekenen in Autocad 2D/3D, natuurlijk is kennis van betontechnieken een must. 

Functie eisen

Je beschikt als Tekenaar Betontechnieken over volgend profiel:

  • Minstens een bachelor Bouwkunde
  • Goede kennis van Autocad 2D / 3D
  • Nauwkeurig
  • Goede kennis van betontechnieken of gewelven
  • Vloeiende Nederlandse kennis, Frans is een plus


Over het bedrijf

Onze klant gespecialiseerd in beton met zin voor innovatie wil hun team versterken met een Tekenaar Betontechnieken. Het bedrijf in Lokeren is goed gelegen, vlakbij E17 en E40. Daarnaast kan je rekenen op stabiele werkomgeving met ontwikkelingsmogelijkheden

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986