Tekenaar Bekistingen

Geplaatst op 03 februari 2021

Luik Flex 2-4 jaar

Over de functie

Zorg voor de ondersteuning van enorme bouwprojecten als tekenaar bekistingen!

Als tekenaar teken je diverse bekistingen (traditioneel, systeem, ...) en productietekeningen uit in functie van toonaangevende infrastructuurwerken. Hiervoor verzamel je de nodige informatie, voer je besprekingen uit op de werven die je zelfstandig in plant. Met jouw productietekeningen stuur je de productie / schrijnwerkerij aan. Je gebruikt het programma Autocad 2D en 3D.

Je maakt deel uit van de afdeling bekistingen dat zorgt voor zowel studie als voor de uitvoering van infrastructuurwerken.

Functie eisen

De tekenaar bekistingen die we zoeken heeft reeds ervaring met bekistingen en ruwbouw, is flexibel in het verplaatsen naar de nodige werven en klanten, kan goed overweg met Ms Office en is in het bezit van:

  • een sterke kennis van Autocad 2D (3D is een plus)
  • heb je een eerste ervaring in BIM, dan is dit ook een sterke plus
  • een Diploma Tekenaar
  • je bent tweetalig Nederlands en Frans!

Over het bedrijf

Je komt terecht als tekenaar in de afdeling beheer, verhuur en onderhoud van rollend materieel in een van de grootste bouwbedrijven in België die gespecialiseerd is in infrastructuur en burgerlijke bouwkunde. Wat hen uniek maakt is de mensgerichte aanpak en omgeving. Je werkt vanuit het kantoor te Luik.

Voor jouw functie als tekenaar bekistingen bieden zij een loon op basis van jouw ervaring en kennis, aangevuld met interessante extralegale voordelen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289