Tekenaar Autocad 3D

Geplaatst op 08 februari 2021

Oost-Vlaanderen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Ontwerp de zomer voor jouw klanten als technisch tekenaar!

In jouw rol als technisch tekenaar sta je in voor het ontwerpen en uittekenen van diverse projecten omtrent trappen, zonnewering, luifels en gevelbekleding. Je gebruikt hiervoor het programma Autocad 3D. Naast het uitwerken van de ontwerpen, maak je productietekeningen en meetstaten op met de bijhorende controle op de technische uitvoerbaarheid.

Als technisch tekenaar krijg je te maken met toonaangevend maatwerk en een variatie van uitdagende projecten!

Functie eisen

De tekenaar Autocad 3D die we zoeken is organisatorisch en administratief sterk, heeft daarbij een goed ruimtelijk inzicht en is in het bezit van:

  • ervaring met Autocad 3D
  • grote interesse in maatwerk binnen gebouwen, bouwmaterialen en CNC-machines
  • je spreekt vloeiend Nederlands

Over het bedrijf

Je komt terecht bij een groeiende, familiale onderneming dat zich specialiseert in high-end maatwerk op vlak van buitenschrijnwerk. Zij richten zich voornamelijk op particuliere klanten, waardoor ze elk project met een persoonlijke toets kunnen aanpakken.

Als technisch tekenaar kan je je verwachten aan een aantrekkelijk loon, aangevuld met extralegale voordelen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289