Technisch tekenaar

Geplaatst op 26 augustus 2020

West-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als technisch tekenaar werk je al jouw plannen tot in detail uit! Je begint met het bestuderen van het lastenboek en neemt bij vragen contact op met de bouwheer en/of architect. Ook ga je zelf naar de werf om de huidige situatie te analyseren en bijkomende opmetingen uit te voeren. Hierna teken je de houtstructuur uit en zet je deze om in productietekeningen, maak je materiaallijsten op en geeft deze door aan het atelier.

Functie eisen

Wat zoeken we in jou als technisch tekenaar:

  • Je beschikt over een bachelor bouw of houttechnologie
  • Je kan zeer goed overweg met AutoCAD
  • Je hebt een ruim technisch inzicht
  • Je spreekt vlot Nederlands

Over het bedrijf

Onze klant, waar jij kan starten als technisch tekenaar, is naast producent en leverancier van houten schrijnwerk ook een projectontwikkelaar voor sleutel-op-de-deurappartementen op maat. Met hun erkenning als klasse 6 aannemer en de ervaring en knowhow van hun mensen, realiseren ze elk project met een hoge afwerkingsgraad en een superieure kwaliteit.

Men biedt jou als technisch tekenaar een uitdagende functie binnen een onderneming met liefde voor het vak. Je kan rekenen op een goede ondersteuning van jouw collega’s en mag je een aantrekkelijks salarispakket met extralegale voordelen verwachten.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Hannes Van de Voorde

Hannes Van de Voorde

Recruiter

+32 (0) 474 23 50 55