Technisch tekenaar

Geplaatst op 27 februari 2020

Gent Flex 0-2 jaar

Over de functie

Teken schrijnwerk inbraak- en explosiewerend!

Als technisch tekenaar sta je voor het ontwerp brandwererende- en kogelwerende beglaasde constructies in Autocad 3D. Je krijgt een interne productopleiding om je technisch verder te helpen. Daarnaast kijk je ook hoe je bestaande systemen kan verbeteren, jouw creatieve input telt. Daarnast zorg je voor stuklijsten en je geeft advies. Bovendien geef je ook ondersteuning aan de projectleiders. 

Functie eisen

Je beschikt over een hoger technisch diploma ( bachelor of master) en je werkt vlot in 3D programma’s. Daarnaast werk je graag in team, je bent gedreven en efficiënt. 

Wat bieden wij jou?

  • Gedegen interne opleidingen
  • Functie met doorgroeimogelijkheden
  • Teambuilding activiteiten
  • Autonomie in het uitvoeren van je functie
  • Aantrekkelijk loonpakket met extra legale voordelen
  • Je krijgt een vast contract


Over het bedrijf

Onze klant in het Gentse is een sterk groeiende duurzame onderneming en marktleider in België. Je komt terecht in een familiale omgeving waar persoonlijke ontwikkeling centraal staat.Je beschikt over een mooi loonpakket met extra legale voordelen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986