Technisch administratief bediende

Geplaatst op 10 februari 2020

Gent Flex 2-4 jaar

Over de functie

Ondersteun de projectleiders.

Als technisch bediende ben je het eerste contact punt van de klanten, dit voornamelijk telefonisch. Vervolgens screen je de eerste aanvragen van glas. Bovendien geef je ondersteuning aan de projectleider in hun administratieve taken. Je hoeft nog niets over glas te kennen, maar technisch inzicht is wel heel belangrijk. Voor deze functie met je sterk communicatief en krijg je ondersteuning van een sterk ervaren assistent-projectleider. 

Functie eisen

Je beschikt als technisch bediende over een hoger technisch diploma ( bachelor of master) en je bent sterk administratief ingesteld. Je werkt graag in Ms Office en je wil graag mensen helpen. De telefoontjes dat je krijgt is voornamelijk om hulp te krijgen over glasbreuk of vervanging van glas.

  • klantvriendelijk
  • administratief
  • positief ingesteld 


Over het bedrijf

Je komt terecht in een groeiende organisatie, met oog op kwaliteit zowel naar project als eigen werknemers toe. Je werkt samen met 4 projectleiders en je krijgt ondersteuning van een ervaren technisch bediende. Daaropvolgend krijg je ook een aantrekkelijk salaris, doorgroeien naar projectleider is een mogelijkheid. Je werkt vanuit het hoofdkantoor in Gent.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986 celine.​dereere@​be.​whoohoo.​com