Stabiliteitsingenieur

Geplaatst op 26 maart 2020

Gent Flex 2-4 jaar

Over de functie

Wees een stevige persoonlijkheid op wie wij kunnen bouwen. Geef constructies en bouwprojecten meer stabiliteit.

Je staat als stabiliteitsingenieur in voor het uitvoeren van het voorontwerp, analyse van het project in overleg met de betrokken partijen. Dit betekent het uitrekenen en optimaliseren in Staal/ Beton/ Hout. Bovendien sta je in overleg met klant, studiebureau, verkoper, tekenaar en werfleider. Je rekent alles uit in Scia en Excel, waar jouw kritisch oog en kostenbewustzijn een must is. 

Functie eisen

je beschikt over een master bouwkunde met een passie voor stabiliteit en klantgerichtheid. Daarnaast ben je vlot in het Nederlands en Frans.


Wat bieden wij jou?

  • Vlakke structuur
  • Gevarieerd takenpakket
  • Aantrekkelijk loonpakket met extralegale voordelen ( bedrijfswagen, tankkaart, maaltijdcheques, smartphone )


Over het bedrijf

Jouw werkgever is een gerenommeerd bouwbedrijf met projecten van 3 tot 5 miljoen euro, regio Kortrijk – Roeselare. Je werkt in een vlakke structuur met goede ondersteuning. Daarnaast word er ook ingezet op teambuilding activiteiten om zo de werksfeer te bevorderen. 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986