Site manager bouw

Geplaatst op 21 februari 2020

West-Vlaanderen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Je neemt de leiding en eindverantwoordelijkheid op jou voor chique appartementsgebouwen. Deze projecten behandel je van ruwbouw tot oplevering, waarbij je sterk op de interne projectleider kan leunen voor het budgettair luik en op de werfleider voor de dagdagelijkse operationele sturing. Je werkt overkoepelend voor verschillende werven, waarbij je de correcte afwerking en oplevering verzekert binnen de afgesproken termijn, budgetten en kwaliteitsnormen.

Functie eisen

  • Master industrieel ingenieur bouwkunde
  • Minimaal 6 jaar ervaring als projectleider utiliteits- en/of appartementsbouw


Over het bedrijf

Het bedrijf functioneert als hoofdaannemer van ruwbouw tot afwerking voor residentiële (chique appartementsgebouwen en villa's) en tertiaire (chique kantoorgebouwen) projecten. Vanaf de start wordt het project betrokken, zodat reeds in de voorstudie met bijhorende prijscalculatie een realistische beeld op technisch en administratief vlak kan worden opgezet. Doorheen het project wordt het budget in de gaten gehouden, rekening houdend met wijzigingen op de werf.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876 sarah.​vancampenhout@​be.​whoohoo.​com