Senior werfleider

Geplaatst op 07 oktober 2020

Limburg Flex 4-6 jaar

Over de functie

Als Senior werfleider met ervaring kan jij zeker een uitdagende job aan! Je staat in voor de afwerking en renovatie van winkelcomplexen, appartementen, bedrijfspanden en nog veel meer. Het opvolgen van werken, materialen bestellen, plannen en het aansturen van arbeiders ben jij gewoon! En wat verkies je altijd? Kwaliteit! Plus wat fijn is om te weten is dat je terecht komt in een open en aangename bedrijfscultuur.

Functie eisen

  • Je beschikt over een Bachelor bouw
  • Je hebt minstens 5 jaar ervaring
  • Je spreekt Nederlands met een goede kennis van Engels en Frans
  • Kennis van MS Office, MS Project, WIC en AutoCAD

Over het bedrijf

Je komt terecht in een groot bedrijf van hoge kwaliteit. Ze zijn al een eeuw actief als bedrijf! Het is een open bedrijfscultuur. Ze garanderen kwaliteit van A-Z en werken met verschillende opdrachtgevers wat voor variatie zorgt! Plus dit bedrijf beschikt over een erkenning als aannemer klasse 7.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Maya Petrovic

Maya Petrovic

Recruiter

+32 487 999 097