Senior werfleider

Geplaatst op 08 november 2020

Limburg Flex 0-2 jaar

Over de functie

Je bent verantwoordelijk voor één of meerdere bouwwerven. Je hebt de leiding over de arbeiders en bent verantwoordelijk voor het materiaal. Je controleert de kwaliteit van het uitgevoerde werk en stuurt bij waar nodig. Je kijkt toe op de correcte naleving van de veiligheidsvoorschriften en je neemt deel aan werfvergaderingen. Alsook hou je de werfadministratie bij van het materiaal, de werkkrachten, vorderingsstaten, werfvergaderingen,...

Functie eisen

  • Je beschikt over master industrieel ingenieur bouwkunde
  • Je bent een kei in communiceren
  • Het principe 'geven en nemen' schrikt jou niet af
  • Je hebt al reeds ervaring als werfleider achter de rug

Over het bedrijf

Onze klant is een familiebedrijf waar zelfontplooiing centraal staat. Je komt terecht in een jong team van werfleiders, je werkt ook nauw samen met projectleiders.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Anneleen Pas

Anneleen Pas

Recruiter

+32 489 673 425