Senior Werfleider Residentieel

Geplaatst op 29 januari 2021

Antwerpen Flex 6-9 jaar

Over de functie

Start het nieuwe jaar als senior werfleider op een residentieel bouwproject te Antwerpen!

In een tijdelijke handels vereniging start jij als ervaren werfleider de afwerkingsfase van een nieuw residentieel project op in de regio Antwerpen. Je bent hierin verantwoordelijk voor de dagelijkse werforganisatie, het aansturen van een team van werfleiders en verschillende onderaannemers en bent het eerste aanspreekpunt op de werf voor alle betrokken partijen. Als laatste verzorg jij de uiteindelijke oplevering.

In jouw rol als werfleider kan je rekenen op 80% aanwezigheid op de werf en 20% op kantoor om de bijhorende administratie te beheren.

Functie eisen

De werfleider die we zoeken houdt van de uitvoering, kan mensen aansturen en motiveren, hanteert een directe communicatie, durft op zijn/haar strepen staan en zijn/haar fouten toe te geven en is in het bezit van:

  • minstens een bachelor bouwkunde
  • 8 à 10 jaar ervaring in de realisatie en oplevering van grote bouwprojecten
  • je spreekt vloeiend Nederlands

Over het bedrijf

Je komt terecht bij een klasse 8 aannemer die zich richt op vele sectoren zoals zorg, residentiële en industriële projecten, onderwijs en overheid, etc. Zij hanteren een bedrijfscultuur die respect heeft voor alle medewerkers met een open communicatie. Dit zorgt voor een hechte sfeer waar er veel gelachen wordt en waar regelmatig activiteiten worden georganiseerd, maar ook hard gewerkt wordt.

Voor jouw functie als Senior Werfleider Residentieel bieden zij een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extra legale voordelen en een bedrijfswagen. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om jouw pakket te optimaliseren via een Flex Income Plan.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289