Senior Projectleider Wegen en Riolering

Geplaatst op 07 januari 2021

Vlaams-Brabant Flex > 10 jaar

Over de functie

Neem de verantwoordelijkheid op wegenis- en rioleringsprojecten!

Voor een groot toekomstig project in wegenis- en rioleringswerken, ben jij als senior projectleider verantwoordelijk voor de overkoepelende organisatie en opvolging. hiervoor bewaak je de budgetten, stuurt de werfleider en onderaannemers aan, volgt de uitvoeringstermijnen op en maakt duidelijke afspraken met alle betrokken partijen in functie van het rendement. Om alles vlot te laten verlopen sta je centraal in contact met de verschillende diensten binnen het bedrijf.

Je behartigd wegenis- en rioleringsprojecten in de regio Vlaams-Brabant en Limburg.

Functie eisen

De senior projectleider die we zoeken is commercieel ingesteld, communicatief sterk, is bereid om te reizen over heel België en is in het bezit van:

  • een master bouwkunde
  • minstens 10 jaar relevante ervaring, met voorkeur in wegenis en riolering
  • je spreekt vloeiend Nederlands en kan je vlot uitdrukken in het Frans

Over het bedrijf

Onze klant is een groeiende aannemer dat enorm veel belang hecht aan een open communicatie en het uitbouwen van jouw carrière. Hun specialisatie ligt in wegenis, rioolrenovaties en Burgerlijke Bouwkunde. Een familiale omgeving waar jij je gelukkig voelt, is voor hun prioriteit!

Voor jouw functie als Senior Projectleider Wegenis en Riolering bieden zij een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extra legale voordelen en een bedrijfswagen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289