Senior Projectleider Residentieel

Geplaatst op 18 november 2021

Limburg Project Sourcing 6-9 jaar

Over de functie

Organiseer residentiële bouwprojecten als senior projectleider vanuit de regio Limburg!

Met jouw passie voor gebouwen sta je als projectleider in om residentiële bouwprojecten van A-Z te beheren. Zo ben je als projectleider verantwoordelijk voor de opvolging en uitvoering van de bouwprojecten. Je overlegt het gehele bouwproces met de bouwheer, architect, werfleiding en de aankoopdienst.

Je begint je dag als projectleider met het opmaken van de planning en je zet de werf in gang. Hierbij houd je rekening met budget, kwaliteit en risico’s. Je kan jezelf als een motiverende projectleider omschrijven. Je haalt bij iedereen van de projectleiding, werfleiding en werfpersoneel het beste naar boven. Met je goed organisatietalent en sterke technische achtergrond krijg je in deze functie veel verantwoordelijkheid.

Tot slot wordt er van jou als senior projectleider verwacht om dagelijks aanwezig te zijn op kantoor te Limburg en sta je flexibel in voor projecten over de regio Limburg, Vlaams-Brabant en Antwerpen.

Functie eisen

  • je behaalde een hoger diploma bouwkunde
  • je hebt reeds 7 jaar relevante ervaring op je palmares
  • je beheerst het Nederlands en kan je uitdrukken in het Frans

Over het bedrijf

Je komt als senior projectleider residentieel terecht bij Whoohoo, een internationaal projectsourcingbureau voor professionals in de technische sector. Zo werk je als consultant op langdurige projecten binnen de bouwsector, industrie of life science.

Wat mag je verwachten?

  • Een vast contract van onbepaalde duur
  • Salaris naar jouw opleidingsniveau en relevante ervaring
  • Maaltijdcheques van €8/gewerkte dag + ECO-cheques van €250/jaar
  • Een bedrijfswagen met tankkaart, ook voor privégebruik
  • Een Iphone met abonnement
  • Hospitalisatieverzekering + Groepsverzekering
  • Mogelijkheid tot (persoonlijke) ontwikkeling via onze Whoohoo® Academy (kosteloos)

Project Sourcing

Whoohoo Project Sourcing biedt je de unieke kans om deel uit te maken van een organisatie met diverse projecten bij topbedrijven. Als vaste medewerker van Whoohoo doe je op korte termijn uiteenlopende ervaringen op. Zo ontplooi je jezelf verder tot dé specialist binnen jouw vakgebied. Meer weten over project sourcing?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289