Senior Projectleider Residentieel

Geplaatst op 03 september 2020

Antwerpen Flex > 10 jaar

Over de functie

Realiseer enorme residentiële bouwprojecten vanaf €15 miljoen als Senior Projectleider!

Binnen een grote en mensgerichte aannemer, ben jij als Senior Projectleider verantwoordelijk voor de volledige projectopvolging en coördinatie van enorme residentiële bouwprojecten. Je staat in voor de nodige onderhandelingen, de budgettering, planning en uiteindelijke oplevering. In elk project zorg je voor een duurzame relatie met alle betrokken partijen.

Functie eisen

Je hebt als Senior Projectleider een pro-actieve houding en gaat probleemoplossend en communicatief te werk. Daarnaast beschik je over volgende eigenschappen:

  • een master in een bouwkundige richting
  • minstens 10 jaar relevante ervaring in het leiden van de realisatie van bouwprojecten rond €20 miljoen
  • je spreekt vloeiend Nederlands en kan je vlot uitdrukken in het Frans (extra talen zijn een plus)

Over het bedrijf

Je komt terecht bij een enorm grote klasse 8 aannemer dat uitblinkt in het realiseren van toonaangevende residentiële bouwprojecten. Zij leggen zich toe op kantoorgebouwen, residentiële projecten en de zorgsector met budgetten vanaf €15 miljoen. Het bedrijf onderscheidt zich door het menselijke aspect dat zich vertaald in een sterke ondersteuning en respect voor werk- en privébalans. Voor jouw functie als Senior Projectleider bieden zij een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extralegale voordelen waaronder een wagen, een nettovergoeding en bonussysteem.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289