Senior Projectleider Regio Hasselt

Geplaatst op 07 juli 2020

Limburg Flex 4-6 jaar

Over de functie

Binnen een familiale aannemer dat een sterke ondersteuning biedt, ben jij verantwoordelijk voor de projectopvolging van enorme projecten zoals kantoorgebouwen, scholen, winkelcentra en andere complexe gebouwen vanaf €5 miljoen. Je werkt op 1 groot project of meerdere kleinere werven in de regio Hasselt. Als spilfiguur tussen de bouwheer, architecten en andere betrokken partijen organiseer en leid jij de werven en vergaderingen. In jouw rol als Senior Projectleider zorg je voor een kwaliteitsvolle oplevering van jouw toegewezen projecten.

Functie eisen

Jij bent als ervaren Projectleider iemand dat een open en no-nonsense communicatie hanteert. Jouw organisatievermogen vullen dit aan en je bent van nature een motivator. Je zoekt verantwoordelijkheid en trots in de kwaliteitsvolle uitvoering van je projecten. Daarnaast beschik je als Senior Projectleider over volgende eigenschappen:

  • een hoger diploma in een bouwkundige richting
  • minstens 5 jaar relevante ervaring in klasse 8 bouwprojecten
  • kennis van ISO- en VCA-procedures
  • je spreekt vloeiend Nederlands en kan je vlot uitdrukken in het Frans en Engels

Over het bedrijf

Onze klant is een klasse 8 hoofdaannemer dat zich specialiseert in grote en complexe projecten, gaande van residentiële projecten tot hotels, winkelcentra en andere complexe gebouwen vanaf €5 miljoen. Dit doen zij zowel in de openbare als private sector. Je komt terecht in een collegiaal en gedreven team dat jou op een professionele manier bijstaan in jouw projecten en jouw persoonlijke groei en ondernemerschap aanmoedigen. Voor jouw functie als Senior Projectleider bieden zij een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extra legale voordelen en een firmawagen. Jouw projecten bevinden zich in de regio van Hasselt.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289