Senior Projectleider Gebouwen

Geplaatst op 04 november 2020

Antwerpen Flex 6-9 jaar

Over de functie

Neem de leiding over nieuwbouw en renovatieprojecten als Senior Projectleider!

Op nieuwbouw- en renovatieprojecten tussen Antwerpen en Brussel, volg jij als Senior Projectleider volledige projecten op tussen €2 en €6 miljoen. Op de werf werk je voornamelijk met onderaannemers die je aanstuurt en zorg je voor een sterke werforganisatie met de bijhorende administratie. Wekelijks woon je als Projectleider werfvergaderingen bij en functioneer je als centraal aanspreekpunt voor alle betrokken partijen.

Je kan rekenen op ondersteuning door een ervaren werfleider. Jouw nieuwbouw en renovatieprojecten omvat onder andere appartementsgebouwen, scholen, sociale woningen en openbare werken.

Functie eisen

De senior projectleider die we zoeken kan autonoom werken aan grote bouwprojecten en hierin de organisatie behouden. Naast een grote affiniteit met nieuwbouw en renovatie, ben je in het bezit van:

  • een bachelor bouwkunde
  • minstens 8 jaar relevante ervaring in grote bouwprojecten
  • je spreekt vloeiend Nederlands en kan je vlot uitdrukken in het Frans

Over het bedrijf

Je komt terecht bij een klasse 6 aannemer dat zich focust op nieuwbouw- en renovatieprojecten tussen €2 en €6 miljoen in de residentiële bouw. Hun werven zijn voornamelijk gelegen in Antwerpen, Brussel en Kempen. Zij hechten enorm veel waarde aan een familiale sfeer, waar open communicatie wordt gehanteerd en waar ruimte is voor groei. Voor jouw functie als Senior Projectleider bieden zij een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld extralegale voordelen en een bedrijfswagen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289