Senior Projectleider Gebouwen

Geplaatst op 04 november 2020

Antwerpen Flex > 10 jaar

Over de functie

Zet jouw ervaring als projectleider in op residentiële projecten vanaf €15 miljoen!

Binnen een grote en mensgericht bouwbedrijf, ben jij als Senior Projectleider verantwoordelijk voor de volledige projectopvolging en coördinatie van enorme residentiële bouwprojecten die starten vanaf €15 miljoen.

Je staat in voor de nodige onderhandelingen, de budgettering, planning en uiteindelijke oplevering. In elk project zorg je voor een duurzame relatie met alle betrokken partijen.

Functie eisen

De senior projectleider die we zoeken hanteert een pro-actieve houding, gaat probleemoplossend en communicatief te werk en is in het bezit van:

  • een master bouwkunde
  • minstens 10 jaar relevante ervaring in het leiden van de realisatie van bouwprojecten rond €20 miljoen
  • je spreekt vloeiend Nederlands en kan je vlot uitdrukken in het Frans (extra talen zijn een plus)

Over het bedrijf

Je komt terecht bij een enorm grote klasse 8 aannemer dat uitblinkt in het realiseren van toonaangevende residentiële bouwprojecten. Zij leggen zich toe op kantoorgebouwen, residentiële projecten en de zorgsector met budgetten vanaf €15 miljoen. Het bedrijf onderscheidt zich door het menselijke aspect dat zich vertaald in een sterke ondersteuning en respect voor werk- en privébalans.

Voor jouw functie als Senior Projectleider Gebouwen bieden zij een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extralegale voordelen waaronder een bedrijfswagen, een netto-onkostenvergoeding en bonussysteem.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289