Senior Projectleider Gebouwen

Geplaatst op 14 februari 2020

Limburg Flex 4-6 jaar

Over de functie

Met jouw passie voor gebouwen sta je als projectleider in om projecten van A-Z te beheren. Zo ben je als projectleider verantwoordelijk voor de opvolging en uitvoering van de bouwprojecten.Je begint je dag als projectleider met het opmaken van de planning en je zet de werf in gang. Je houdt rekening met budget, kwaliteit en risico’s.

Functie eisen

Je kan jezelf als een motiverende projectleider omschrijven. Je haalt bij iedereen van de werfleiding, werfpersoneel het beste naar boven. Met je goed organisatietalent en sterke technische achtergrond krijg je in deze functie veel verantwoordelijkheid. Daarom is het belangrijk dat je zelfstandig kan werken maar ook gedreven bent om resultaten te behalen samen met je team.

Daarnaast beschik je als senior projectleider over :

  • Hoger technisch diploma binnen een bouwkundige richting
  • 5 jaar ervaring in het uitvoeren van middel - grote bouwprojecten
  • Goede kennis van MS Office
  • Kennis technisch Frans is een plus

Over het bedrijf

Onze klant, een familiaal klasse 7 bedrijf actief in Limburg die zich toespitsen op algemene bouwprojecten gaande van bedrijfsgebouwen tot assistentiewoningen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Celien Deltombe

Celien Deltombe

Recruiter

+32 487 998 467 celien.​deltombe@​be.​whoohoo.​com