Senior Calculator

Geplaatst op 23 juli 2020

Antwerpen Flex 4-6 jaar

Over de functie

Als Senior Calculator maak jij de prijscalculaties voor openbare- en privéwerken op basis van het aanbestedingsdossier. Je berekent de rendementen en maakt het plan van aanpak in overleg met de dienst Uitvoering. Samen met de studiedienst zoek je naar optimalisaties op vlak van rendabiliteit, kwaliteit en materiaalgebruik. Het opstellen van uitvoeringsplanning, methodes, plan van aanpak en globale planning verzorg jij en daarnaast sta je rechtstreeks in contact met de projectleider vanaf de uitvoering tot en met de oplevering van elk project.

Functie eisen

Jij bent een ervaren persoon dat een pro-actieve werkhouding hanteert en enorm sterk is met cijfers. Daarnaast beschik jij als Senior Calculator over volgende eigenschappen:

  • een Master Industrieel of Burgerlijke Bouwkunde
  • enkele jaren relevante werkervaring aan de kant van een aannemer of studiebureau
  • ervaring met studies van contractuele documenten en het opvolgen van infrastructuurwerken

Over het bedrijf

Onze klant is een aannemingsbedrijf in de regio Puurs, dat enorm veel belang hecht aan een open communicatie en het uitbouwen van jouw carrière. Hun specialisatie ligt in wegenis, rioolrenovaties en burgerlijke bouwkunde. Een familiale omgeving waar jij je gelukkig voelt, is voor hun prioriteit. Voor jouw functie als Senior Calculator bieden zij een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extra legale voordelen.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289