Senior Calculator

Geplaatst op 03 maart 2020

Antwerpen Flex 4-6 jaar

Over de functie

Als ervaren calculator maak jij de prijscalculaties voor openbare- en privéwerken op basis van het aanbestedingsdossier. Je berekent de rendementen en maakt het plan van aanpak in overleg met de dienst Uitvoering. Samen met de studiedienst zoek je naar optimalisaties op vlak van rendabiliteit, kwaliteit en materiaalgebruik. Het opstellen van uitvoeringsplanning, methodes, plan van aanpak en globale planning verzorg jij en daarnaast sta je rechtstreeks in contact met de projectleider vanaf de uitvoering tot en met de oplevering van elk project.

Functie eisen

De calculator die we zoeken beschikt over volgende eigenschappen:

  • Een Master Industrieel of Burgerlijke Bouwkunde
  • Enkele jaren relevante werkervaring aan de kant van een aannemer of studiebureau
  • Ervaring met studies van contractuele documenten en het opvolgen van infrastructuurwerken
  • Cijfermatig sterk en een pro-actieve aanpak

Over het bedrijf

Onze klant is een aannemingsbedrijf in de regio Puurs, dat enorm veel belang hecht aan een open communicatie en het uitbouwen van jouw carrière. Hun specialisatie ligt in wegenis, rioolrenovaties en burgerlijke bouwkunde. Naast een familiale sfeer en groeimogelijkheden, bieden zij jou een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extra legale voordelen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289