Senior Calculator Infrastructuur

Geplaatst op 08 oktober 2020

Antwerpen Flex 4-6 jaar

Over de functie

Bereken uitdagende infrastructuurprojecten als Senior Calculator!

Als Senior Calculator maak jij prijscalculaties voor grote infrastructuurprojecten in de openbare- en privésector. Je berekent en optimaliseert de rendementen en maakt het plan van aanpak in overleg met de betrokken collega's. Daarnaast verzorg jij het opstellen van het uitvoeringsplanning, methodes, plan van aanpak en globale planning. Doorheen het ganse project sta in je in nauw contact met de projectleider.

Functie eisen

Jij bent een ervaren persoon dat een pro-actieve werkhouding hanteert en enorm sterk is met cijfers. Daarnaast beschik jij als Senior Calculator over volgende eigenschappen:

  • een Master Bouwkunde
  • minstens 4 jaar relevante werkervaring aan de kant van een aannemer of studiebureau
  • ervaring met studies van contractuele documenten en het opvolgen van infrastructuurwerken

Over het bedrijf

Onze klant is een aannemingsbedrijf in de regio Puurs, dat enorm veel belang hecht aan een open communicatie en het uitbouwen van jouw carrière. Hun specialisatie ligt in wegenis, rioolrenovaties en burgerlijke bouwkunde. Een familiale omgeving waar jij je gelukkig voelt, is voor hun prioriteit. Voor jouw functie als Senior Calculator Infrastructuur bieden zij een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extra legale voordelen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289