Senior Calculator Gebouwen

Geplaatst op 22 februari 2021

Antwerpen Flex 6-9 jaar

Over de functie

Behartig de calculatie van residentiële projecten vanaf €5 miljoen!

In de voorbereidingsfase verzorg jij de volledige calculatie van diverse gebouwprojecten, die starten vanaf €5 miljoen. Je neemt hierbij het contact op met de betrokken collega's en externe partijen, voert de nodige vergaderingen en doet het contractuele nazicht.

Als senior calculator werk je vanuit Antwerpen, Gent en van thuis uit. Ook als freelancer kom je in aanmerking!

Functie eisen

De senior calculator gebouwen die wij zoeken werkt graag met cijfers, denkt graag out-of-the-box na en kan anderen overtuigen met gegronde feiten. Daarnaast ben je in het bezit van:

  • een bachelor bouwkunde
  • 8 à 10 jaar relevante ervaring in klasse 7-8 bouwprojecten
  • je spreekt vloeiend Nederlands en kan je uitdrukken in het Engels en Frans
  • ervaring in Autocad, Revit en KPD zijn een plus

Over het bedrijf

Je komt terecht in een van de grootste bouwbedrijven in België die gespecialiseerd zijn in diverse disciplines, van gebouwen tot burgerlijke bouwkunde, wegenbouw en industrie. Het bedrijf onderscheidt zich door het menselijke aspect dat zich vertaald in een sterke ondersteuning en respect voor werk- en privébalans. Je komt terecht in de divisie gebouwen waarin je wordt bijgestaan door een team dat er 100% voor gaat en je kan steeds terugvallen op ervaren collega's.

Voor jouw functie als Senior Calculator Gebouwen bieden zij een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extra legale voordelen waaronder een bedrijfswagen. Ook als freelancer kom je in aanmerking!

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289