Senior Calculator Gebouwen

Geplaatst op 02 november 2020

Antwerpen Flex > 10 jaar

Over de functie

Bereken complexe gebouwen rond €4 à €15 miljoen als senior calculator!

Op uitdagende en complexe gebouwenprojecten maak jij de kostberekening als ervaren calculator.

Jouw taak bestaat uit een variatie van zaken: verzamelen van informatie door middel van vergaderingen en contacten te leggen, bestuderen van bestekken en plannen, uitwerken van een kostprijs, contractuele nazicht en overdracht aan het projectteam.

Je werkt als senior calculator vanuit het kantoor te Antwerpen of Gent en kan ook van thuis uit werken.

Functie eisen

De senior calculator gebouwen die wij zoeken werkt graag met cijfers, denkt graag out-of-the-box na en kan anderen overtuigen met gegronde feiten. Daarnaast ben je in het bezit van:

  • minstens een bachelor bouwkunde
  • 8 à 10 jaar relevante ervaring in klasse 7-8 bouwprojecten
  • je spreekt vloeiend Nederlands en kan je uitdrukken in het Engels en Frans
  • ervaring in Autocad, Revit en KPD zijn een plus

Over het bedrijf

Je komt terecht in een van de grootste bouwbedrijven in België die gespecialiseerd zijn in diverse disciplines, van gebouwen tot burgerlijke bouwkunde, wegenbouw en industrie. Het bedrijf onderscheidt zich door het menselijke aspect dat zich vertaald in een sterke ondersteuning en respect voor werk- en privébalans.

Je komt terecht in de divisie gebouwen waarin je wordt bijgestaan door een team dat er 100% voor gaat en je kan steeds terugvallen op ervaren collega's. Voor jouw functie als Senior Calculator Gebouwen bieden zij een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extra legale voordelen waaronder een bedrijfswagen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289