Projectmanager

Geplaatst op 10 november 2020

Antwerpen Flex > 10 jaar

Over de functie

Werk jij als projectmanager overkoepelend aan complexe civiele werken?


Wij zijn op zoek naar een ervaren project manager voor één van onze projecten.

Samen met de verschillende afdelingen binnen het bedrijf sta je in voor de ontwikkeling en beheer van projecten in de industrie. Als projectmanager waak je over de budgetten, kwaliteit van projecten, planning en veiligheid. In jouw rol als manager volg je de uitvoeringstermijnen en werven op. Je zorgt voor duidelijke afspraken en correcte communicatie.

Functie eisen

Als projectmanager heb je een commerciële instelling met de nodige verantwoordelijkheidszin:

·      Je bent ingenieur van opleiding

·      Je hebt minstens 10jaar relevante werkervaring binnen projectleiding

·      Je bent communicatief vaardig: vlot Nederlands, goed Engels en Frans

·      Je hebt een goede inzicht, aandacht voor detail en stressbestendig

Over het bedrijf

Onze klant is een aannemingsbedrijf in de regio Antwerpen, dat enorm veel belang hecht aan een open communicatie en het uitbouwen van jouw carrière. Hun specialisatie ligt in wegenis, rioolrenovaties en burgerlijke bouwkunde met projecten die internationaal gaan. Een familiale omgeving waar jij je gelukkig voelt, is voor hun prioriteit.

Voor jouw functie als projectmanager bieden zij een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extra legale voordelen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Marwa Bouzegta

Marwa Bouzegta

Recruiter

+32 048 967 372 6