Projectmanager

Geplaatst op 09 september 2020

Gent Flex 6-9 jaar

Over de functie

Coördineer unieke projecten.

Als projectmanager coördineer je meerdere projecten in de dak- en gevelbekleding. Bovendien stuur op termijn ook meerdere projectleiders aan. Jouw helikopterview is noodzakelijk om de projecten in het groen op te leveren. Bovendien heb je nauw contact met de klant en onderaannemers. Je kan rekenen om een intern team van tekenaars, werkvoorbereiders en calculators. Je werkt vanuit hun hoofdkantoor in regio Gent.

Functie eisen

Je beschikt als projectmanager over een master bouwkunde of gelijkwaardig door ervaring. Bovendien ben je mens-, resultaat en doelgericht ingesteld om de kwaliteit op de werf te garanderen. Vervolgens werk je vlot in Ms Office en Ms Project en spreek je Nederlands met noties Frans. 

Over het bedrijf

Onze klant is uitgegroeid tot een toonaangevende speler op gebied van dak –en gevelbekleding, dit in de private als de openbare sector. Ze zijn actief in regio Oost –en West Vlaanderen. In ruil voor je inzet kan je rekenen op een aantrekkelijk verloningspakket op maat van jouw profiel en ervaring.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986