Projectmanager Wegeniswerken

Geplaatst op 02 oktober 2020

Brussel Flex 4-6 jaar

Over de functie

Coördineer overkoepelend complexe infrastructuurwerken als Projectmanager Wegeniswerken in de regio Wallonië en Brussel!

Binnen een mensgerichte organisatie ben jij als Projectmanager Wegeniswerken verantwoordelijk voor het overkoepelend leiden en opvolgen van een groot of verschillende kleinere infrastructuurprojecten. Zo sta jij in voor het technisch, commercieel en financieel aspect van elk project. Je leidt en coördineert alle activiteiten en onderhoudt gedurende het ganse traject het contact met de opdrachtgevers. Je staat in directe lijn met de directie, waaraan je rapporteert op regelmatige basis. Tijdens de uitvoerende werken behoud je steeds de veiligheid en kwaliteit. Jouw projecten zijn gelegen in de regio Wallonië en Brussel.

Functie eisen

Je bent zeer sterk in organiseren en bent vlot in het contact met de opdrachtgevers. Met het resultaat in zicht ben je een enthousiaste leider die de teams kan aansturen en motiveren. Daarnaast beschik je als Projectmanager Wegeniswerken over volgende eigenschappen:

  • een master bouwkunde
  • minstens 5 jaar relevante ervaring in een gelijkaardige functie
  • je bent vertrouwd met de nodige software
  • je spreekt vloeiend Nederlands en Frans

Over het bedrijf

Je komt terecht in een van de grootste bouwbedrijven in België die gespecialiseerd zijn in diverse disciplines, van gebouwen tot burgerlijke bouwkunde, wegenbouw en industrie. Het bedrijf onderscheidt zich door het menselijke aspect dat zich vertaald in een sterke ondersteuning en respect voor werk- en privébalans. Je wordt bijgestaan door een team dat er 100% voor gaat en je kan steeds terugvallen op ervaren collega's. Voor jouw functie als Projectmanager Wegeniswerken bieden zij een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extra legale voordelen waaronder een bedrijfswagen. Jouw projecten zijn gelegen rond Brussel en in Wallonië.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289