Projectmanager Inbraakwerend Schrijnwerk

Geplaatst op 27 februari 2020

Gent Flex 2-4 jaar

Over de functie

Maak jij jouw projecten inbraak- en explosiewerend?

Als project manager ben je verantwoordelijk voor de opvolging van jouw projecten in explosie- en inbraakwerende schrijnwerk. Je bent het spilfiguur tussen de binnen- en buitendienst, dit betekent het aanspreekpunt van de tekenaar, onderaannemers, werfleiders en interne productie. Daarnaast ben je aanwezig op de werfvergaderingen en sta je in voor de planning, kwaliteit en veiligheid op de werven. Ook het rekenkundige en Excel schrikt je niet af. Bovendien krijg je interne technische opleiding over hun specialiteit. 

Functie eisen

Je beschikt over een bachelor of master bouwkunde met interesse in glas, inbraak- en brandwerende schrijnwerk. Bovendien beschik je over minsten 5 jaar relevante ervaring in projectleiding. Daarnaast heb je voldoende kennis op elektrisch gebied. 

Wat bieden wij jou?

  • Mooie duurzame projecten
  • Autonoom werken
  • Goede onderlinge sfeer
  • Aantrekkelijk loonpakket
  • Vast contract


Over het bedrijf

Onze klant in het Gentse is een sterk groeiende duurzame onderneming en marktleider in België. Je komt terecht in een familiale omgeving waar persoonlijke ontwikkeling centraal staat.

Je beschikt over een mooi loonpakket met wagen en andere extra legale voordelen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986