Projectleiders wegenbouw (Regio Hasselt)

Geplaatst op 16 juli 2021

Antwerpen Project Sourcing 2-4 jaar

Over de functie

Als projectleider ben je de drijvende kracht die projecten vlot en zelfstandig afwerkt. Je bent telkens verantwoordelijk voor de opvolging van één grote werf of meerdere kleinere werven. Je bent de spilfiguur tussen de opdrachtgever, het studiebureau en de werfleider. Je analyseert de dossiers, stelt de uitvoeringsplanningen proactief op en bewaakt de kwaliteit en de voortgang van de werken. Je organiseert en leidt de werfvergaderingen en waakt over de opvolging van de genomen besluiten. Daarnaast stel je de vorderingsstaten op, beheer je het uitvoeringsbudget en waak je over de rendabiliteit van de toegewezen projecten. Je bent verantwoordelijk voor de voorlopige en definitieve oplevering. Je werkt hoofdzakelijk in Limburg. Je rapporteert aan de directeur Infra.

Functie eisen

Je genoot een hogere opleiding bouwkunde en beschikt over minstens 3 jaar ervaring als projectleider in de uitvoering van middelgrote en grote projecten. Je bent sterk in het resultaatgericht plannen van werkzaamheden en beschikt over een uitstekend technisch inzicht. Je bent vlot in de omgang en in het overleg met klanten en leveranciers. Je bent dynamisch en flexibel en beschikt over goede leidinggevende en organisatorische vaardigheden. Je kan vlot werken met een pc.

Over het bedrijf

Maak kennis met jouw droomjob bij Whoohoo en verdien:

  • Een vast contract van onbepaalde duur of freelance contract
  • Salaris of tarief naar jouw ervaring
  • Firmawagen + Tankkaart
  • Hospitalisatieverzekering
  • Groepsverzekering
  • Maaltijdcheques van €8/gewerkte dag
  • ECO-cheques van €250/jaar
  • 20 dagen vakantie + 12 ADV dagen

Project Sourcing

Whoohoo Project Sourcing biedt je de unieke kans om deel uit te maken van een organisatie met diverse projecten bij topbedrijven. Als vaste medewerker van Whoohoo doe je op korte termijn uiteenlopende ervaringen op. Zo ontplooi je jezelf verder tot dé specialist binnen jouw vakgebied. Meer weten over project sourcing?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Mayra Verbeken

Mayra Verbeken

Recruiter

+32 (0) 499 711 350