Projectleider

Geplaatst op 08 januari 2021

Limburg Flex 4-6 jaar

Over de functie

Sta in voor het uitvoeren, coördineren en opvolgen van leuke bouwprojecten! Het is jouw verantwoordelijk dat alles binnen de termijn en budget wordt opgeleverd.


Je beheert en realiseert werken binnen de besproken prijs en termijn. Dit wil zeggen dat je de projecten uitvoert volgens de plannen en lastenboeken. Je coördineert de werken van de onderaannemers en stelt de vorderingsstaten en verrekeningen op. Het controleren van rendementen en evaluatie is voor jou geen probleem! Sociaal contact is er altijd zo heb je besprekingen met het opdracht gevend bestuur, studiebureau, architecten en werfleider. Collega's zal je hier zeker niet ontbreken zoals je ziet! Je zorgt er natuurlijk voor dat je de werfvergaderingen en productievergaderingen bijwoont. Motiveren? Dat staat in je woordenboek. Je zorgt ervoor dat jij je werfpersoneel kan blijven motiveren! Op het einde zorg je altijd voor de verrekeningen en de eindafrekening. Altijd mooi meegenomen is dat je commerciële contacten houdt met mogelijke opdrachtgevers voor mogelijke toekomstige projecten.


Functie eisen

  • Een Master Bouwkunde of gelijkwaardig door ervaring,
  • Je hebt een uitgebreide kennis van uitvoeringsmethoden, materialen en technieken
  • Je bent sterk in organiseren en alles ordelijk houden
  • Je hebt PC-kennis
  • Pluspunt? Kennis van de Franse en Engelse taal!


Over het bedrijf

Je komt terecht in een leuk en stabiel bedrijf dat naast je aantrekkelijk salaris ook opleidingen voorziet. Daarnaast biedt deze klant je een functie met uitdaging en afwisseling. Dit wordt mooi aangevuld met extralegale voordelen. Investeren in hun eigen medewerkers staat hier bovenaan!

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Maya Petrovic

Maya Petrovic

Recruiter

+32 487 999 097