Projectleider

Geplaatst op 19 november 2020

West-Vlaanderen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Bouw appartementen zonder fouten.

Controleer en coördineer meerdere projecten, voornamelijk appartementsgebouwen. Je krijgt als projectleider alle plannen van de aannemer, studiebureau en architect. Je controleert de plannen op mogelijke fouten en je formuleert verbeteringen/alternatieven. Opdrachtgevers en aannemers doen op jouw beroep om problemen tijdens de uitvoering te voorkomen. Je werkt nauw samen met de zaakvoerder, die jouw ondersteuning zal geven. 

Functie eisen

Als projectleider beschik je over een kritisch oog. Je bent een krak in het analyseren van lastenboeken en technische plannen. Jouw precisie werk komt hier goed van pas.

  • Je beschikt om een master bouwkunde (industrieel ingenieur /burgerlijk ingenieur)
  • Je wil graag projecten opvolgen van A tot Z
  • Minstens 5 jaar werkervaring als projectleider/projectingenieur


Over het bedrijf

Je werkt als projectleider samen met de zaakvoerder, aan mooie projecten o.a. appartementsgebouwen, villa’s, woonzorgcentra. Daarnaast werk je vanuit het hoofdkantoor in Kortrijk. 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986