Projectleider

Geplaatst op 22 juni 2020

Gent Flex 4-6 jaar

Over de functie

Aan de grond genageld staan

Complexe en eenvoudige projecten in de grond- en wegenis coördineren, dit is jouw verantwoordelijkheid als projectleider. Je kan rekenen op een gedegen en standvastig team. Daarnaast sta je in voor de werf veilig, kwalitatief en tegen een mooi rendement op te leveren. 

Functie eisen

Als projectleider heb je reeds een mooie werkervaring opgebouwd in de wegenis/nutsvoorziening. Je wil graag erkenning en appreciatie krijgen voor je geleverd werk. Bovendien ben je zelf een mensgerichte manager die zijn team kan motiveren.

Je beschikt als projectleider over:

  • Master bouwkunde
  • Minstens 5 jaar werkervaring in de wegenis / nutsvoorziening


Over het bedrijf

Werk voor een gerenommeerde aannemer met grote projecten in nutsvoorzieningen en grond- en wegenwerken. De grootste opdrachtgevers zijn Farys, Proximus en Fluxys. Onze aannemer beschikt ook over een eigen studiedienst, waardoor het project volledig in-house kan worden opgemaakt en gerealiseerd. Je komt terecht in een familiale omgeving met grote projecten, omringd met ervaren projectleiders.

Wij bieden jou:

  • Variatie in de job
  • Stevig loonpakket met extra legale voordelen
  • Appreciatie en waardering
  • Persoonlijke ontwikkeling


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986