Projectleider

Geplaatst op 17 maart 2020

Gent Flex 2-4 jaar

Over de functie

Bewaar je de kalmte bij het organiseren van veel kleine projecten.

Je staat als projectleider in voor de planning en coördinatie van 10 kleine verschillende werven in Vlaanderen. Deze 10 werven worden met 30 personen bemand. Een goede planning is dus aangewezen. Daaropvolgend zijn 95% van de werven openbaar, dus een nodige commerciële flair en diplomatie is aan de orde. Daarnaast is het belangrijk om het lastenboek juist te interpreteren, om zo een correcte vordering en facturatie op te maken. Jouw werven bestaan uit groenaanleg, (kolk)onderhoud en veegwerken en netheid. 

Functie eisen

Als projectleider bestaat jouw functie uit 50/50 binnen- en buitendienst. Gezien je de kalmte moet bewaren over de planning, is stressbestendigheid en snel kunnen schakelen een must.

Jouw ervaring in het coördineren en in overheidsopdrachten is belangrijker dan jouw diploma.

Jouw achtergrond

  • Bouwkundig
  • Tuinaanleg (groen- en omgevingswerken)
  • Infrastructuur

Over het bedrijf

Onze gerenommeerde klant gespecialiseerd in groen- en omgevingswerken, onderhoud en veegwerken en netheid willen hun team uitbreiden met een projectleider. Een persoon die graag de touwtjes in handen geeft. Daarnaast kom je terecht een dynamische omgeving met goede collega’s.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986