Projectleider

Geplaatst op 26 maart 2020

Gent Flex 4-6 jaar

Over de functie

Als projectleider behandel je voornamelijk de commerciële en technische zijde van glasprojecten.

Je volgt jouw eigen projecten van A tot Z op. Het start met het klantencontact, waarbij je de noden gaat detecteren. Vervolgens de opmaak van offertes, technische uitwerking, plaatsen van bestellingen en inplannen van de werf.

Je houdt de klanten steeds op de hoogte van de laatste stand van zaken. Je werkt daarbij nauw samen met de glasplaatsers om elk project tot een goed einde te brengen.

Functie eisen

Als projectleider heb je idealiter reeds ervaring op vlak van glasprojecten.

  • Je bent communicatief sterk, waarbij je klantencontact en kwaliteit hoog in het vaandel draagt!
  • Kennis van de prijzen van glas zijn een enorm pluspunt

Over het bedrijf

Het bedrijf is actief op vlak van glasprojecten. Ze zijn momenteel sterk aan het groeien, maar willen niet ongestructureerd groeien. Daarom zijn ze op zoek naar de juiste mensen om hun team te versterken. Je werkt samen met 4 projectleiders en krijgt administratieve ondersteuning van de interne dienst.

Ze bieden een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met een bedrijfswagen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876