Projectleider

Geplaatst op 26 maart 2020

Oost-Vlaanderen Flex 4-6 jaar

Over de functie

Toren niet van de hoogte als projectleider, maar neem de aansturing op jou voor dak- en gevelbekleding!

Als projectleider op vlak van dak- en gevelbekleding ligt de nadruk op aansturing en projecten tot een kwalitatief einde brengen! Je gaat niet meer meewerken, maar durft wel nog op een hoogtewerker stappen om de controle van de werken uit te voeren. De grotere projecten worden hier behandeld. Voorbeelden hiervan zijn platen tot 10 meter lang en verschillende industrie- en kantoorgebouwen. Als jij langs jouw project rijdt, kan je meteen bewonderen wat je hebt gerealiseerd!

Functie eisen

  • Een aansturende rol is jou niet vreemd
  • Interesse in dak- en gevelbekleding

Over het bedrijf

Het bedrijf is actief op vlak van gevel- en dakbekleding. Ondertussen zijn ze reeds een gekende internationale speler. Door hun interne productiehal kunnen ze ook steeds kwalitatief maatwerk leveren. Zowel nieuwe als renovatieprojecten nemen zij onder hun hoede. Ze behandelen steeds de grotere projecten, zoals productiehallen in de industrie, vliegtuighangers, stadions, kantoorgebouwen, … 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876