Projectleider

Geplaatst op 07 februari 2020

Gent Flex 6-9 jaar

Over de functie

Neem de volgende stap in jouw carrière op vlak van schrijnwerk!

Als projectleider ga je verschillende projecten overkoepelend gaan beheren, waarbij jij voor interne en externe partijen als aanspreekpunt functioneert. Je bent betrokken bij ieder aspect van het project, van net na de verkoop tot productie en werfopvolging.

Als projectleider doe je dit voor verschillende soorten ramen en deuren, inclusief beslag, ophangwerk, sloten, .. Het praktische gedeelte, alsook het financieel en budgettair luik spelen een grote rol in jouw takenpakket. Je behoudt dan ook graag de connectie met de werf om van ieder aspect op de hoogte te zijn. 

Functie eisen

Als projectleider ben je gedreven, ambitieus en vind je een afwisseling tussen bureau en de werf ideaal. De specialere projecten hebben jou steeds meer aangesproken. Niet enkel wil je projecten kwalitatief opleveren, maar denk je ook proactief om het bedrijf een niveau hoger te tillen of projecten binnen te halen. Jij bent dan ook op zoek naar de volgende stap in jouw carrière.

  • Ervaring als projectleider op vlak van ramen en deuren / schrijnwerk / bepaalde aspecten van afwerking

Over het bedrijf

Het bedrijf is actief op vlak van speciale ramen en deuren, waarbij techniciteit gecombineerd wordt met esthetiek. Ze zijn de specialist in hun vak en halen dan ook opdrachten binnen over heel de wereld. Prestige, maar ook kwaliteit is bij hun enorm belangrijk. Ze hebben een R&D-team in België, waarbij de techniciteit wordt afgestemd op de functionaliteit, vereisten en omgeving. De productie wordt ook in-house behandeld, zodat er een optimale afstemming en kwaliteit is. Ieder project wordt van tender tot installatie en after-sales behandeld. Dit doen ze dan ook doordat het ontwerp, productie en installatie allemaal in-house behandeld worden.

Hun aanbod:

  • Vast contract van onbepaalde duur
  • Aantrekkelijk salarispakket
  • Wagen met onbeperkte tankkaart
  • Maaltijdcheques
  • Hospitalisatie- en groepsverzekering
  • Uitzonderlijke prestigeprojecten
  • Leuke sfeer en goed groepsgevoel

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876 sarah.​vancampenhout@​be.​whoohoo.​com