Projectleider Zonnewering

Geplaatst op 12 februari 2020

Gent Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als projectleider zonnewering werk je nauw samen met de projectmanager, waar je een interne opleiding krijgt. Je werkt totaal projecten uit van industriële dak- en gevelbekleding inclusief zonnewering, vanuit het hoofdkantoor in Lokeren. De projecten situeren zich in West- en Oost-Vlaanderen.

Vanaf het project verkocht is ben je verantwoordelijk voor de uitvoering. Dit betekent het tekenen in Autocad, analyseren van het lastenboek, meet- en vorderingsstaten. Daaropvolgend neem je contact op met leveranciers en onderaannemers. Eenmaal je een goede voorbereiding gemaakt hebt, met hulp van de projectmanager, start je de werf op. Vervolgens sta je in voor de coördinatie van eigen ervaren arbeiders en onderaannemers. 

Functie eisen

Als projectleider zonnewering ben je een bachelor of master bouwkunde, met een eerste werkervaring. Je bent pro-actief ingesteld om projecten tot een goed einde te brengen. Er is open communicatie en een vlakke structuur. 

Wat bieden wij jou?

  • Projecten uitwerken van A tot Z
  • Autonomie
  • Sterke begeleiding
  • Totaalprojecten
  • 50% binnendienst / 50% buitendienst
  • Vast contract
  • Aantrekkelijk loonpakket met bedrijfswagen en extra legale voordelen


Over het bedrijf

Je komt terecht in een gerenommeerde organisatie met 27 jaar werkervaring in de dak- en gevelbekleding. Ze werken projecten in industrie-, kantoorgebouwen en winkel- en sportcentra uit voor België, Nederland, Frankrijk en Luxemburg. Momenteel spitsen ze zich meer toe op West- en Oost-Vlaanderen, waardoor ze een nieuwe vestiging openen in Lokeren. De Projectmanager beschikt over sterke werkervaring in de zonnewering. Daarnaast willen ze hun team op lange termijn uitbreiden.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986 celine.​dereere@​be.​whoohoo.​com