Projectleider Woning & Villabouw

Geplaatst op 20 mei 2020

Gent Flex 4-6 jaar

Over de functie

Coördineer meerdere projecten (nieuwbouw, verbouwing en renovatie) met de nodige vrijheid om beslissingen te nemen en initiatieven te ontwikkelen.

Als Projectleider Woning & Villabouw krijg je de verantwoordelijkheid over meerdere projecten (5-tal) regio West-Vlaanderen. Het hoofdkantoor is gelegen in Brugge, waar je met de interne binnendienst instaat voor het dossieropbouw. Calculatie, vorderingsstaten en opmaak van offertes neem je voor jouw rekening. Daaropvolgend sta je in voor de werfplanning om deze tegen de vooropgestelde deadline en budget op te leveren. Bij deze dossiers ligt de focus voornamelijk op de eindafwerking, maar je volgt het dossier vanaf de ruwbouw op. Bovendien sta je in voor de goede relaties met de bouwheer, architecten en onderaannemers.

Functie eisen

Als Projectleider Woning & Villabouw beschik je over een master bouwkunde met minstens 3 jaar werkervaring. Bovendien heb je goede kennis van metsel- en betonwerken, nieuwbouw, verbouwingen of renovatie


Wat bieden wij jou?

  • Instappen in de groeiend duurzaam bedrijf
  • Variatie in de functie, dit in een gemotiveerde werkomgeving
  • Interne opleidingen
  • De vrijheid om zelfstandige beslissingen te nemen en initiatieven te ontwikkelen
  •  Doorgroeimogelijkheden
  • Je gaat vast in dienst bij de klant
  • Aantrekkelijk loonpakket met extra legale voordelen (bedrijfswagen met tankkaart, hospitalisatieverzekering) 


Over het bedrijf

Onze klant, regio Brugge met specialisatie Villa’s en Woningen, wilt hun team versterken met een extra Projectleider. De projecten zijn in opdracht van architecten/bouwheer. Je komt terecht in een duurzame organisatie met focus op persoonlijke ontwikkeling. Door beperkte verloop kan je sterk beroepen op de aanwezige kennis binnen het bedrijf.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986