Projectleider waterleidingen

Geplaatst op 12 maart 2020

Antwerpen Flex 2-4 jaar

Over de functie

In jouw functie als projectleider waterleidingen ben jij onze visitekaart en zorg je voor de gehele werfvoorbereiding en opvolging. Je neemt de leiding vanaf de voorbereidingsfase tot oplevering. Als projectleider behartig je het klantencontact met waterbedrijven zoals Pidpa, De Watergroep, Farys, Aquafin,… . In jouw rol als leidinggevende ben jij verantwoordelijk voor een correct budgetbeheer en financiële opvolging van de toegewezen werven en zorgt ervoor dat ze rendabel zijn. Het aansturen van je arbeiders, ploegbazen en onderaannemers behoort tot je dagelijkse verantwoordelijkheden als projectleider. Je zal als projectleider ook werfvergaderingen bijwonen, meedenken over nieuwe projecten en zoeken naar oplossingen en innovaties.

Functie eisen

Voor deze functie zoeken wij een enthousiaste projectleider met de volgende eigenschappen:


  • Je bent ingenieur met minimum 3 jaar ervaring in de aanleg van drinkwaterleidingen en/of andere drukleidingen.
  • Je draagt klantentevredenheid hoog in het vaandel
  • Je bent assertief, ondernemend en dynamisch
  • Je beheerst beide landstalen


Over het bedrijf

Onze klant biedt je een interessante functie met uitdagende projecten. Zij zijn een professioneel bedrijf met oog voor zijn medewerkers en hun verdere ontplooiing. Je kan als senior projectleider doorgroeien naar hoofd projectleider door middel van training en ondersteuning. Je krijgt een competitief loon, aangevuld met een bedrijfswagen en aantrekkelijke extralegaal voordelen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Marwa Bouzegta

Marwa Bouzegta

Recruiter

+32 048 967 372 6